Агенда од првиот промотивен настан во рамките на проектот Children@Game.Edu.NATO

Прв промотивен настан во рамките на проектот Children@Game.Edu.NATO финансиран од Северноатлантската алијанса – НАТО, како дел од глобалната прослава на 70 годишнината од формирањето на НАТО пактот.

Дата: 14.06.2019 (Петок). Локација: НУ Музеј – Битола

А Г Е Н Д А

16:00 – 17:00 Регистрација на учесниците

17:00 – 18:00

18:00 – 18:30 Кафе пауза и изложба на цртежи на тема Што НАТО значи за мене?

18:30 – 20:00

20:00 –

  • Коктел забава под отворено небо