Текстови на тема „Што е тоа НАТО“

ООУ „Димче А Габерот“ – Демир Капија, II-а одделение

Што е НАТО? Дечињата дадоа вакви искази:   Давид Анѓелов-химна Добрин Стојанов-крал Ана Крстевска-дрвено Ѓорѓи Блажов-песна Емилија Ристова-војник Матеа Павлова-знаме…